ЗАЩО ДА НАЕМА АВТОМОБИЛ

„Рент – а – кар “ услугата набира все по – голяма популярност в последните  години и доказателство за това са   нарастващия  брой   клиентите . Ако все още не сте се възползвали от услугата наем на автомобил  и се колебаете дали да го направите , отделете време и прочетете следващите редове :

– С автомобил под наем Вие си осигурявате свобода на движение , удобство и комфорт
Предстои ви пътуване и нямате собствен автомобил , а времето Ви е ограничено и не желаете да се съобразявате с друг вид транспорт , ние сме на разположение. Сами решавате кога да тръгнете на път ,  къде да спрете за почивка , да се полюбувате на пейзажа или просто да направите снимки. С кола под наем можете да изследвате пълноценно мястото и да  се насладите на времето.

– Вашият автомобил е стар и  ненадежден
Ако не сте сигурни във вашия автомобил , възползвайте се от разнообразието на автопарка ни.Изберете си автомобил , който отговаря на нуждите на Вашето бизнес или частно пътуване , Вашата сватба или абитуриентски бал.

– Посрещане / изпращане на летището
Имате  късен полет и няма удобен транспорт  от /до летището . Можете предварително да резервирате автомобил от интернет страницата ни и ние ще Ви посрещнем / изпратим на летището . Не се налага да носите багажа си в градския транспорт и да се прекачвате на отделните линии.

– Вашият автомобил е твърде малък
Трябва да транспортирате по – обемист багаж , или да посрещнете гости , а вашият автомобил е твърде малък .Проверете в интернет страницата ни за подходящ  за случая автомобил.

– Сигурност и грижа по време на наем
Нашите автомобили ви осигуряват сигурност и надеждност по време на пътуването . При възникнал инцидент или пътно транспортно произшествие можете да се свържете с офис на S & Z   и нашите служители ще се погрижат за Вас , ще Ви бъде осигурен заместващ автомобил при необходимост .

коментарите са затворени.